Meer afbeeldingen:
diversen
diversen
Fiat 500
Fiat 500

Lease

Autolease

Ongeveer 70% van de Nederlandse ondernemers maakt gebruik van een vorm van lease. Wij hebben zeer strakke voorwaarden ontwikkeld en zetten uw wensen ten aanzien van leaseauto's bij meerdere partijen uit. Niet te Remmen is en blijft uw aanspreekpunt. Na ontvangst van de offertes presenteren wij u de beste prijs. 
Gaat een van uw medewerkers weg, dan presenteren wij actief uw leasecontract ter overname bij de overige Niet te Remmen-leden. Zo bespaart u een hoge afkoopprijs of het betalen van resterende leasetermijnen, terwijl de auto niet gebruikt wordt.

Ook kunt u bijons terecht voor shortlease, indien u zich niet wilt binden aan een langer contract maar flexibel wilt blijven. Flexibiliteit is waar de markt nu om vraagt. Het is ook mogelijk om een 'tijdelijk' contract te verlengen.

Vraag offerte aan voor autolease


Fietsenlease

Mobiliteit is voor ondernemers meer dan alleen auto's. Als enige in Nederland bieden wij fietsen van het merk Cube (ook elektrisch) aan in de lease – reparatie, onderhoud, banden en de verzekering zijn in het contract opgenomen – u hoeft er dus niet zelf in te investeren. U least bijvoorbeeld een elektrische fiets al voor € 50,- exclusief btw per maand. 

Vraag offerte aan voor fietsenlease

Om u zo goed mogelijk te helpen maken wij gebruik van cookies. Verberg deze melding